abcverspoor_012-940x350

Academie voor Ambulancezorg, Arteganza festival, ATA – Association of Translation Agencies, ATP film studios, Beyond Now, Bibliotheek Almere, Bibliotheek Eemland, Blafwerk, Career & Kids, Cultuurplatform Bunschoten, De Kamers, Drukkerij ESED, Gemaakt in Amersfoort, Goed YD, Golfclub The Dutch, Jet Kraanen Fotografie, Kolk & Dijk ICT telecommunicatie, LSTranslations, Made in Scotland, Matchpoint, Nacht van de Literatuur, O&O fonds GGZ, Proef Amersfoort, Rotor Remedial Teacher, Conferentiecentrum Samaya, SBI Consultancy, Scenecs Filmfestival, Scholen in de Kunst, SDI Media, Spoffin street art festival Amersfoort, Stichting Citymarketing Amersfoort, Stichting Zorggeschil, Taalfeest Amersfoort, Tenuta Biking Outfits, The Experience Network, TREK bikes, Uitgeverij Marmer, ViaVerspoor, Wemos – grenzeloos gezond

“Ik raad de training creatief schrijven voor communicatieadviseurs zeker aan. Annette’s enthousiasme en liefde voor het vak vind ik een belangrijk onderdeel. Het was een goede vertaling van onze vraag. Met een praktijkoefening met tekst van onze website, zorgde dat voor een training op maat. De training heeft mij veel inzichten en handvatten gegeven om zelf mee aan de slag te gaan.”
Elise Rouwenhorst, communicatieadviseur Academie voor Ambulancezorg

“Annette pakt de krant van vanochtend erbij en geeft actuele voorbeelden van goed geschreven columns. ze geeft nuchtere tips – zonder blabla – over mijn blogs. Met een paar vragen zet ze me aan het denken over mijn schrijfstijl: het kan allemaal een stuk persoonlijker. Annette vertelt hoe.”
Erik van Venetië, managementadvies

“Zinvolle feedback en handreikingen van Annette gekregen op mijn blogs en columns. Ik ben vol vertrouwen dat ik vanaf nu sneller in de pen klim en doelgerichter een tekst opstel. Dankjewel.”
Anke Tijtsma, directeur Wemos

“ABC Verspoor heeft als founder van Matchpoint de volledige eindredactie gedaan van ons 10-jarig jubileum boek. Het realiseren van een boek vraagt om een intensieve samenwerking, en we kijken terug op een geweldig, creatief proces met een nóg mooier boek als resultaat dan dat we voor ogen hadden. De rol van Annette is hierbij onmisbaar geweest. Zij heeft zowel oog voor het geheel als voor elke punt en komma, en stelt de boodschap altijd voorop. Daarnaast was het ook nog eens heel plezierig samenwerken!”
Saskia van Dijk, Matchpoint Betrokken Ondernemen

“Ik heb bij Annette een tweetal cursussen columns schrijven mogen volgen. Annette is duidelijk, gestructureerd en let goed op de schrijftechniek. Maar ze is ook heel creatief, wat bleek uit de zeer diverse schrijfopdrachten die ons iedere week weer werden voorgelegd. Ik kan iedereen aanraden om bij Annette een cursus te volgen!”
Peter Bakker, Banking Professional at BNG Bank

“De samenwerking vond ik erg prettig. De klik was er direct, Annette voelde de sfeer van het bedrijf goed aan en wist op grond van wat ik vertelde goed aansluitende teksten voor onze website te schrijven. In ons geval een mooie combinatie van spiritualiteit en zakelijkheid. Annette dacht positief en constructief mee met de opbouw van de website en bracht goede ideeën naar voren. Met het eindresultaat waren wij dan ook heel blij en tevreden.”
Karin Menken, klantrelatie-manager Conferentiecentrum Samaya

“Het is inspirerend en aangenaam om samen te werken met Annette. Zij heeft bijzonder veel affiniteit met taal, maar wat mij aanspreekt in haar werkwijze is de persoonlijke, zorgvuldige aandacht voor elke cursist. Ze haalt het beste bij deelnemers naar boven. Zij is echt een taalprofessional, een organisatietalent en een bevlogen docent.”
Guido de Wijs, tekstschrijver en presentator