abcverspoor_007_klein

In iedereen zit een verhaal, je hoeft het alleen nog maar op te schrijven. Hoe je dat doet, dat leer je in deze cursus. Personagebeschrijvingen, dialogen, vertelperspectief, plot, opbouw van het verhaal, spanningsboog en het redigeren van de tekst zijn onderwerpen die in de lessen voorbijkomen. Aan de hand van schrijfoefeningen verfijn je je schrijftechniek. Aan het eind van de cursus heb je geleerd hoe je de lezer kunt boeien en ben je misschien wel klaar om je verhaal op te sturen naar een van de vele schrijfwedstrijden.

BASISCURSUS

Tijd:
Data:
Locatie: Eemhuis
Kosten: € 185
Docent: deze cursus wordt in september 2019 gegeven door mijn compagnon van Schrijven in Amersfoort, Esther Bevers. Kijk voor meer info op de website van Schrijven in Amersfoort

Cursisten over de basiscursus Verhalen Schrijven:

Ik wil je bedanken voor je lessen, de inspirerende wijze waarop je jouw kennis overgedragen hebt aan ons en de wijze waarop je je altijd hebt voorbereid. Compliment Annette, het was leuk om les van je te krijgen.
Wil Bos

Zonder dat ik erg in heb gehad, heb ik veel geleerd. Experimenteren met stijlen, oefenen en bespreken van je eigen werk vond ik mooi om te doen. Heb ervan genoten, dank voor je creativiteit!
Renée van de Beek – gebiedsontwikkelaar/coach

Leuke en leerzame cursus waar je veel van opsteekt.
Hans Goudzwaard – consultant

Annette leidt de cursus op een stimulerende en positieve wijze. Ik ben echt gestimuleerd om meer uit mezelf te halen.
Liesbeth – dierenarts

Genoten van een inspirerende, uitdagende cursus, veel geleerd in een plezierige sfeer met een uitstekende docente.
Thérèse Herselman

“inspirerend door de vele invalshoeken” – Carla * “Annette geeft heel respectvol en enthousiast feedback. Top.” – Remke * “Erg leuk om me uit te sloven op een verhaal in de wetenschap bijna tien lezers te hebben.” – Han * Met de cursus boor je een bron van inspiratie aan en de lessen geven er handen en voeten aan” – Ilse * “Goede feedback en elke keer een verrassende invalshoek die stimuleert om op een andere manier te schrijven” – Bert * “De opdrachten waren afwisselend en activerend.” – Wilma